A család kicsi kincse

2015. július 05. 08:09 - daka

Bétóven bácsi

Idén is meglátogattuk Bétóven bácsit a martonvásári parkban. A csillámló tó és a körülötte levő gyönyörűen rendezett környezet hozta a formáját, kellemesen ropogtattuk a kisboltban vásárolt pufit és az ásványvíz is kellett a nagy melegben.

A tó közepén van egy kis sziget, ahol szabadtéri koncerteket rendeztek, de sajnos azt vettük észre, hogy Bétóven bácsi szobra üres színpadra tekint, s a székeket elvitték a nézőtérről. Reméljük, ez nem azt jelenti, hogy vége a mulatságnak.

Ami nagyon pozitív volt, hogy a park előtt felújították a kultúrházat, s nagyon igényesre sikerült. Beethoven szellemisége végigkísér minket a vasút állomástól Martonvásár minden zugában. A Für Elise kávézóban ittunk még egy almafröccsöt, majd az illatos levendulák között a padokon eljátszottuk a nótánkat.

fullsizerender_7.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daka.blog.hu/api/trackback/id/tr207596394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A család kicsi kincse
süti beállítások módosítása