A család kicsi kincse

2015. július 05. 15:26 - daka

WERK

A forgatás nagyon izgalmas volt, sok előkészülettel járt, de meg kell mondjam, a színészek a maximumot nyújtották minden pillanatban. Egy profi, összeszokott csapatról van szó, akik félszavakból is értik egymást. 

A sztori fő vezérelve az optikai csalódás, a nézők szemének becsapása volt, hogy érdekes helyzeteket, jelenteket teremtsünk. Ezért lett nekem három fejem, Linda ülve olvasgat, de kiderül, hogy igazából fekszik, s Lenke elmosódott feje is egy üvegből néz ránk, valamint a játék a szavakkal, betűkkel szintén érdekes meglátás.

A család bemutatásához inkább a kreatív vonalat párosítottuk, mint egy klasszik elmesélőset. 

Voltak vicces jelentek, Mira például nem akart beülni a helyére, ezért is találtuk ki a végén, hogy akkor először mindenki üljön más név alá, s csak a végén találjon rá a sajátjára. 

Linda jelentét tartott felvenni legtöbbször. Egyszer az asztal mozdult be, aztán Mira futott át korábban, egy seprű belógott, ami elárulta, hogy igazából fekszik. A pohár nem mindig tapadt az asztalhoz, de az utolsó felvételnél sikerült minden úgy ahogy elterveztük. pohár, könyv, Mira, felülés - Megvettem!

A vágás könnyű volt, a hangalámondással voltak problémák.

Linda szerint annyira unott a hangom, hogy inkább szólni kell Juhász Jácintnak, s majd alámondja ő. A végén azért próbáltam izgalmasabbá válni, bár szerintem az életben nem létezik, hogy ilyen a hangom.

Az utolsó mondatot azért tagolom ennyire, hogy érthető legyen. Lehet, hogy az egy kicsit sok, de hát, valami hibának kell hogy legyen :)

img_0732.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daka.blog.hu/api/trackback/id/tr967602030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A család kicsi kincse
süti beállítások módosítása